CONTACT

Vlaamse Gaaien is naast het festival in Den Haag genaamd Storks en het festival in Rotterdam genaamd Pica Pica , het festival in Antwerpen genaamd Vlaamse Gaaien en het festival in Utrecht, met de naam Koekoek, het 4e succesvolle muziekfestival georganiseerd door de leden van Stichting Vreemde Vogels uit Rotterdam.

Stichting Vreemde Vogels werd inmiddels 2 jaar geleden opgericht door Rosanne Groeneweg (vormgeving), Lielo Dijkstra (financiën & website’s), Nikki Smits (vormgeving) en Marcel Kamphuis (projectleider, sales & programmeur muziek).

Al snel groeide dit uit tot een gedreven team van vrienden, lokale fotografen, promoters, illustratoren, die naast Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, nu ook Utrecht op de kaart willen zetten als een stad vol culturele diversiteit en een broedplaats van talent!

Wil je als locatie, muzikant en/of kunstenaar meedoen met een van onze parades? Mail dan naar: aanmelden@vlaamsegaaien.com Woonachtig zijn in Antwerpen en nabije omgeving heeft de voorkeur.

Algemeen:  info@vlaamsegaaien.com 

De meeste evenementen van Vlaamse Gaaien zijn gratis, maar bij evenementen met entree werken wij met reserveringen. Reserveren hiervoor is mogelijk via:  info@vlaamsegaaien.com 

Volg onze Facebook-pagina Vlaamse Gaaien om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Volg ons via:

FB_icon_2Instagram_iconTwitter_icon

 

Wil je als locatie, muzikant en / of kunstenaar meedoen met een van onze parades? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op!

Woonachtig zijn in Antwerpen en nabije omgeving heeft de voorkeur.